Omwille van COVID-19 zijn we verplicht om coronamaatrdegelen toe te passen tijdens onze lessen en randactiviteiten. We vragen om deze maatregelen zoveel mogelijk uit jezelf toe te passen, zo bescherm je jezelf en anderen.

Graag willen we benadrukken dat deze maatregelen dienen voor de bescherming van iedereen. Zowel dansers, ouders als medewerkers. Als we deze maatregelen samen respecteren dragen we samen ons steentje bij om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Geen ouders of publiek tijdens de les

Tijdens de lessen zijn voorlopig geen ouders of publiek toegelaten. Enkel tijdens de les van “First Steps” is er 1 begeleider per kind toegestaan. Deze persoon draagt ten allen tijde een mondmasker en houdt minstens anderhalve meter afstand van de andere ouders.

We danken jullie bij voorbaat voor jullie medewerking en begrip. We begrijpen dat dit een hele aanpassing is. Onze prioriteit ligt momenteel bij het veilig en met een gerust hart kunnen komen sporten en het voorkomen dat sportclubs opnieuw moeten sluiten. We zouden niets liever hebben dan jullie allemaal opnieuw te mogen verwelkomen.

Draag een mondmasker

Alle leden van 12 jaar en ouder dragen een mondmasker bij aankomst en vertrek. Het mondmasker mag enkel afgezet worden tijdens de dansles. Ouders die informatie willen vragen dragen ook steeds een mondmasker.

Handen desinfecteren

Zowel bij aankomt als vertrek is iedereen verplicht om zijn handen te desinfecteren. Regelmatig je handen wassen (bv. na toiletbezoek) is ook een must.

Hou voldoende afstand

Onze danslocaties bieden voldoende ruimte om minstens anderhalve meter afstand te houden. Zorg er dus voor dat je ook tijdens de les voldoende afstand houdt van je mededansers.

Blijft thuis als je ziek bent

Ben je ziek? Dan blijf je thuis, zowel voor je eigen veiligheid als die van je mededansers en medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.