Hey One’rs

Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van de vakantie, ookal was het weer echt buuh πŸ˜₯. Het einde van de vakantie is dus niet zo fijn, maar… dat betekent ook wel dat we terug samen kunnen dansen! En dat is natuurlijk fantastisch nieuws 🀩.

Corona heeft ons allemaal getroffen, en dat is voor onze dansschool niet anders. Vanaf dit seizoen zal onze samenwerking met F.C. Dender niet verder gezet worden en trekken wij dus terug naar een ander bekend oord: Den Breughel. De lessen van dinsdag en woensdag zullen dus doorgaan in zaal Den Breughel (dorp 11 te Denderleeuw). De lessen op donderdag gaan allemaal door in het KCD (collegestraat 19 te Denderleeuw).

Vergeet niet om een vriendje of vriendinnetje mee te brengen naar onze gratis lesweek van 6 tot 13 september! πŸ‘©πŸ»β€πŸ€β€πŸ‘¨πŸΎ

We kijken ernaar uit om jullie terug te zien en samen alles te geven op de dansvloer! πŸ’ƒπŸΌπŸ•ΊπŸΌ

Dikke zoen

STUDIO ONE