Uitleg

Uitzonderlijk verloop van de audities vanwege COVID-19
Omwille van COVID-19 (Coronavirus) zullen de audities dit jaar iets anders verlopen. De auditie zal uitzonderlijk in 2 delen opgesplitst worden: online preselecties en een fysieke auditie (op een later te bepalen tijdstip).

Wat?

1. Online preselecties

Bij je inschrijving vragen we je om ons enkele filmpjes te bezorgen. Op basis daarvan laten we je al dan niet langskomen voor een volwaardige, fysieke auditie (op een later (nog te bepalen) tijdstip)

Wat moet je inzenden?
Filmpje 1 – Stel jezelf voor
Bezorg ons een filmpje waarin je jezelf op een originele manier voorstelt. Verkoop jezelf, laat je helemaal gaan en laat ons weten waarom we jou moeten kiezen.

Filmpje 2 – Breng een (zelfgemaakt) dansje
Upload een zelfgemaakt dansje. Ben je niet zo goed in zelf dansjes maken? Upload dan een filmpje van een dansje dat je aangeleerd hebt of op YouTube gevonden hebt.
Opgelet: geen filmpjes van optredens of repetities in groep.

Filmpje 3 – Lenigheid, stunts of andere skills
Kan je een split, een radslag of wie weet kan je wel een salto? Misschien kan je wel iets anders speciaal? Upload hieronder enkele filmpjes van dingen wij volgens jou moeten gezien hebben! Niets is slecht of fout, dus hou je vooral niet in en show ons je talenten!

2. Fysieke auditie

Dit deel verloopt zoals de audities gewoonlijk verlopen. Echter zal dit nu individueel of in beperkte groepjes gebeuren (vandaar de preselecties).

Tijdens de fysieke auditie krijg je drie korte choreo’s aangeleerd overeenkomstig met de drie dansdomeinen binnen Studio One: Cheer, Hip hop en Jazz. Achteraf testen we ook je flexibiliteit en acro skills. (Opgelet: acro is geen must, enkel een pluspunt)

Wanneer?

De open audities op 30 mei gaan niet door. 30 mei wordt echter wel de deadline om je in te schrijven en dus je filmpjes in te zenden voor de preselecties.

Voor wie?

Heb je reeds enkele jaren danservaring op de teller staan en is dansen voor jou meer dan één uurtje dansen in de week? Dan is dit zeker iets voor jou! We verwachten wekelijkse inzet en deelname aan +80% van de optredens. Je komt terecht in een fantastisch team en krijgt mooie kansen.

Hoe?

Vul het formulier op deze pagina in, upload je filmpjes en klaar! Je bent nu ingeschreven voor de preselecties. Alle inzendingen worden na 30 mei (de deadline) bekeken en geëvalueerd. Daarna word je door ons gecontacteerd met de boodschap of je al dan niet geslaagd bent.

See you!
Studio One

Schrijf je in

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, bmp.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.