First Steps

3 tot 5 jaar
Darline neemt je kleine kapoen mee op ontdekking in de wereld van dans en muziek. Op een speelse wijze leren kleuters bij ons hun eerste danspasjes. Laat je kleuter zich helemaal uitleven in een uurtje First Steps!
Woensdag van 16u tot 17
Darline Swaelens

Kids One

6 tot 9 jaar
Bij Kids One leert jouw kind zijn/haar eerste échte choreo’s. Je leert de leukste moves memoriseren op de tofste liedjes. Een uurtje ontspanning op kinderhits van nu!
Woensdag van 17u tot 18u
Stephanie Vlasschaert

Kids Two

10 tot 12 jaar
Vanaf Kids Two gaan we al meteen een stapje verder. Per dansseizoen leer je een 2-3 tal volwaardige dansjes op hippe en moderne muziek. Leer dansen als in echte videoclips!
Donderdag van 18u tot 19u
Jellina De Knibber

Teens One

13 tot 15 jaar
Ook bij Teens One bouwen we iedere week verder aan enkele volwaardige hippe choreografieën. In deze goedlachse groep voel je je meteen thuis. Af en toe durven we al eens de uitdaging aan gaan met wat moeilijkere passen en formaties waar plezier nog steeds centraal staat.
Donderdag van 19u tot 20u
Cedric Rausch

Teens Two

16 tot 18 jaar
In Teens Two ga je geen uitdaging uit de weg. Jellina leert je de coolste moves en choreografieën in een wijde selectie van stijlen. Af en toe durft er ook wel eens geëxperimenteerd te worden met accessoires als tijdschriften, hoeden, hakken en veel meer. Kom het zelf ontdekken!
Jellina De Knibber

Young Adults

+19 jaar
Je bent ouder dan 19 en wil wel nog eens laten zien wat je kan? Kom naar onze Young Adults lessen en breng Cedric’s choreografieën tot leven. Sexy moves in combinatie met snelle beats, show us what you got!
Donderdag van 20u tot 21u
Cedric Rausch

Dance ‘n Fun

+19 jaar
Een lange werkdag achter de rug? Eventjes nood aan wat ontspanning? Dance the stress away met Dance 'n Fun. Samen met Cedric schud je iedere week de billen los in een choreo/work-out.
Woensdag van 20u tot 21u
Cedric Rausch

Jazz

+7 jaar
Jazz is een combinatie tussen de welbekende jazz-dance bewerkt met moderne/ hedendaagse dans. In deze lessen staan techniek maar ook gevoelens centraal, bij deze dansstijl leer je je inleven in een liedje en vertel je een verhaal aan de toeschouwers. Hierbij leer je ook samen met iemand dansen en nog belangrijker, samen een gevoel beleven. Je zal dus ook in deze lessen techniek krijgen die je verder brengt in de danswereld in welke dansstijl dan ook. Genieten van dansen is in deze les zeer belangrijk.
Dinsdag van 18u tot 19u
Stephanie Vlasschaert

Expression (Demo Jazz)

Na selectie
One Jazz is een zorgvuldig samengestelde groep met jazz dansers die reeds over een behoorlijke ervaring beschikken. Een verhaal wordt omgezet tot dans met nauwkeurigheid tot in de kleinste details.
Zaterdag van 9u tot 10u
Stephanie Vlasschaert