Open audities

Wat?
Tijdens de audities krijg je drie korte choreo’s aangeleerd overeenkomstig met de drie dansdomeinen binnen Studio One: Cheer, Hip hop en Jazz. Achteraf testen we ook je flexibiliteit en acro skills. (Opgelet: acro is geen must, enkel een pluspunt)

Voor wie?
Heb je reeds enkele jaren danservaring op de teller staan en is dansen voor jou meer dan één uurtje dansen in de week? Dan is dit zeker iets voor jou! We verwachten wekelijkse inzet en deelname aan +80% van de optredens. Je komt terecht in een fantastisch team en krijgt mooie kansen.

Wanneer?
Zaterdag 30 mei 2020. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen krijg je een uur toegewezen tussen 8u en 14u. De audities gaan door in zaal Den breughel in Denderleeuw.

Hoe?
Pre-registreer je door middel van het formulier op deze pagina. Pre-registreren is geen must maar wel aangeraden, zo hebben wij een zicht hoeveel kandidaten we ongeveer mogen verwachten. Weet je het nog niet zeker, of kan je pas last-minute beslissen? Geen probleem, je kan steeds de dag zelf nog langskomen. Dit formulier dient enkel om je wat werk te besparen op de auditie zelf. Hou zeker onze Facebookpagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over het tijdstip waarop jouw leeftijdscategorie aan de beurt is.

(Gelieve aangepaste kledij te dragen. Geen vrije tijds kledij!)

See you!
Studio One

Preregistreer je

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, bmp.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.